Hoe beschrijf ik mijn passie en wat ik allemaal te bieden heb in 6 zinnen, 60 seconden, 3 bullet points? Eerlijk gezegd weet ik het nog steeds niet. Wat ik wel heb gedaan is mijn werkwijze op de home page in een plaatje weer te geven. De rest van de website en uiteraard mijn boek (en gratis e-book) licht dat plaatje toe.

Mijn antwoorden en vooral mijn vragen zijn vaak diepgaand. Ik stem me graag precies af op jou, je doelen maar vooral de oh zo belangrijke onderliggende verlangens en schijnbare obstakels. En nog liever verbind ik dat alles tot één geheel. Een integer en integraal verbonden geheel dat jou als vanzelf tot groei beweegt. Omdat het ‘klopt’.

Als je weet hoe dat bij jou van binnen en van buiten werkt heb je blijvend toegang tot levenskunst en werklust. Ik ben graag je mentor bij dit leerproces. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking om te kijken of het klikt: www.consciousinterconnection/contact/

Wil je eerst meer informatie? Loop dan even door de website.

Nieuw is de toevoeging van een korte uitleg aan mijn ‘Masterclass Menu’ op de Home page. Of je nu ZZP-er bent, werknemer of werkgever bent, werken als gehele mens, in prettig contact met jezelf en met je (werk)omgeving brengt geluk en voorkomt burn-out.

Op de ‘Light Menu’ pagina vindt je mijn aanbod voor het verder verfijnen van de kunst om volledig te leven. Hoe in alle omstandigheden levendig aanwezig te zijn, met of zonder werk, in verwarring, ziekte of gezondheid. Maak gerust een afspraak als je levenskunst toe is aan een upgrade of een ‘virus-scan’.