Mijn speciale aanbod voor 2017 als bijdrage aan een gezond en ondernemend Nederland.

Ben je startende ZZP-er of overweeg je ZZP-er te worden?

Voor de eerste 3 ZZP-ers die zich aanmelden bied ik mijn ‘ZZP Pop-up’ mentoring pakket van 5 uur aan voor het minimum uurloon. Dit betekent dat ik 5 uur en jij 5 x 8,96 euro = 44,80 euro excl. BTW investeert.

Het ‘ZZP POP-up mentoring’ pakket bestaat uit 3 uur 1-op-1 mentoring via 2 Skype sessies en een zeer uitgebreid verslag in 2 stappen. Het eindverslag is een rapport gebaseerd op mijn CConnect-methode, integraal toegepast op jouw vraag. Het rapport geeft de basisinformatie van de 2 Skype sessies weer plus een ‘executive summary’ in de vorm van persoonlijke aandachtspunten voor het optimaal benutten van je potentieel en het integreren van je valkuilen. Het fungeert dus tegelijkertijd als een lange termijn Persoonlijk Ontwikkeling Plan voor gezond en innovatief ondernemen met ingebouwde burn-out preventie.

  1. Naast de drie eerste aanmelders doe ik in 2017 nog 7 maal eenzelfde aanbod in combinatie met een klant die mijn normale tarief betaalt. Twee voorbeelden van zo’n combinatie zijn:
  1. jij meldt je als bedrijf of ZZP-er aan voor mijn gangbare tarief en je draagt iemand voor die ook erg geholpen zou zijn met de 2017 aanbieding van mijn ‘ZZP POP-up’ mentoring pakket voor de speciale prijs.
  2. 2 (aspirant) ZZP-ers melden zich samen aan en betalen ieder de helft van in totaal 1 gangbaar ZZP POP-up’ tarief + 1 speciaal ‘ZZP POP-up’ tarief. Op die manier zijn de contacturen goedkoper en is de rapportage gratis. Mail me en we bespreken de prijs.

Meld je aan via  www.consciousinterconnection.nl/contact

Aanvullende info:

  • Aanmelden vóór 1 november 2017, onder vermelding van ‘ZZP POP-up’.
  • Je ontvangt een BTW nota en betaald vooraf.
  • De commentaren onderaan de homepage van mijn website zijn van deelnemers aan de ZZP POP-up hebben gedaan (zie www.consciousinterconnection.nl). De ZZP POP-up is de speciale ZZP versie van de Persoonlijke Ontwikkeling opties van mijn Masterclass Menu.
  • Geïnspireerd door Adrian Richardson via LinkedIn
  • Ken je iemand die dit interessant vindt? Deel het op social media. Aanmelden kan via deze blog, de website en mar.de.natris@gmail.com tot 1 november 2017.

Warme groet en tot ziens, Mariëlle de Natris.